Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Socialistická strana zelených, která stejně jako komunistická se snaží vytvořit nového člověka. Komunisti vytvářeli nový socialistický typ občana a socialističtí zelení vyrábějí multikulturní typ. Můžemke si říct a "Proč ne"? Jenomže tyto socialistické myšlenky něco stojí. Bohužel neplatí výdaje Ti, kteří s nápadem přicházejí, ale ta část obyvatel, která vytváří hodnoty, stává se tou vykořisťovanou třídou a jediné co může je platit daně. Zadlužení státu se zvyšuje, přestože šetříme, daně se zvedají, přestože nám slibují jejich nezvyšování a zákazy, příkazy či regulace jsou na denním pořádku. Spějeme ke komunismu, sice pod jiným názvem multikulturalismu, kde Ti schopnější budou vytvářet hodnoty a zbylá část bude bojovat za své odlišnosti. Jenom se obávám, že se toho můžu dožít.

6 0
možnosti
PH

P81e73t45r 80H42a42l36í52k

8. 5. 2014 16:00

Chápu, máte to nalinkované od předsedy. Ale máte v tom jeden rozpor. Neměl byste přiznat, že imigrace je v některých zemích EU problém. Zatloukat a mlžit je jediná cesta pro vás. Pokud to uznáte, tak jste úplně mimo. Tohle jsou totiž volby do EU parlamentu a tam se řeší problémy celé EU.

Pokud tam zvolíme nějakého islamofila, jako je Liška, tak tím uškodíme zemím, které mají s imigrací problém. Bude tam prosazovat uvolnění imigrace, protože v ČR zatím tolik imigrantů nemáme.

Takže si to opravte. Nikde na světe problém s imigranty není, není a prostě není. Předseda to říkal.

4 0
možnosti
RH

Je dobře, že se partička ukázala jako banda primitivů a z ušlechtilého, i když naivního, cíle přímé demokracie se soustředila na čistou xenofobii. Aspoň víme, co jsou zač.

4 4
možnosti
SB

Klidně si do svého bytu vezměte přistěhovalců, kolik chcete, ale živte je sám a neste plnou odpovědnost za to, co tady budou dělat.

A potom budete mít právo psát něco o xenofobii.

6 0
možnosti
BL

Právě proto, že je Evropa sjednocená( což bohužel neprokazuje tam a tehdy, kde a kdy by to bylo na místě, např.při bojkotu dánského zboži arabskými zeměmi po zveřejnení karikatur Mohammada, kdy se mohli kupříkladu naši a holandští vývozci mléka přetrhnout, aby díru zaplnili), tak problémy, které řeší západni a severské země, jsou i naším problémem, přičemž naše problémy s romy jsou také nemalé. Nevím, zda je T.Okamura populista, možná ano, ale Úsvit vidí spoustu věcí správnou optikou, resp.dokáže v podstatě problémy definovat. V řešení ovšem nevěřím, romanistán vznikne jen těžko..

2 0
možnosti
ZB

Karma.Podnikatelský projekt Úsvit Tomio s.r.o dobře ví, co nejlépe nabídnout části frustrované a nespokojené veřejnosti.Sládek s tím vydržel hodně dlouho, tak proč nejít v jeho stopách...9-ti členná firma rozjela dobrý byznys s nenávistí...:-/

2 4
možnosti
KD

A co nabízí Zelení frustrované a nespokojené společnosti?

0 0
možnosti
JH

J31a24n 90H87l22e21d14í25k

8. 5. 2014 15:49

slepý Janoušek nechce vidět, že pouze a jenom sociální dávky přitahují většinou pologramotné imigranty do ČR , kteří si přilepšují svůj standard  výrobou opiátů, slovenští vysokoškoláci odčerpávají ročně z čs eráru cca 7-9 miliard Kč, protože 35.000 krát 185.000,- Kč za 1 měsíc jsou náklady na 1 studenta ((podle MFiDnes)),-== příslušníci partaje Zelených se projevují jako škůdci státu a to svým terorem proti velmi nutné a velmi potřebné stavbě komunikací,- nutí statisíce TIRáků jezdit středem obcí a měst--hanba jim

1 2
možnosti
PK

U Slováků vysokoškoláků je problém složitější - jaké školy studují, proč není školné, které by českým rodičům mohlo být kompenzováno daňovými úlevami atd. Když 20% studentů medicíny mizí hned po studiu v zahraničí, tak je to problém (při značných platových rozdílech  se Západem).

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1725x
Jsem student se zájmem o aktuální dění nejen v ČR.

Seznam rubrik